Понеже не намерих мн инфо за анимето аз ще разкажа :gfjhhgf67:
Главните герои са Сунако Накахара,Кйохей Такано,Такенага Ода,Юки Тояма,Ранмару Мори,Нои Касахара,Оба-сан (как не можах да и запомня името :sigh: ) и Танао Кикуной а и да не забравя готик сестрите(според мен тези са пълна излагация за готик лолитите)
В анимето е пълно със смешни случки съпроводено с как да се изкажа чиби формите на героите.Четирите момчета Кйохей,Ранмару,Юки и Такенага имат възложена задача от лелята на Сунако(Оба-сан) те трябва да превърнат Сунако в истинска дама.Затова на помощ се притичат Нои и Танао.Въпреки милийоните начини по които се опитват да я променят винаги се провалят.Сунако си остава любителка на мрака скелетите страшните филми и все още при появата на бляскави създания и тече кръв.Колко съм глупава забравих да кажа причината за държанието й.Преди години се обяснила в любов на някакво момче а той и казал че мрази грозни момичета.От тогава тя почва да се затваря в себе си и да не поддържа външния си вид и така.Та какво ще стане накрая няма да кажа ако искате смях и забавление гледайте!
Не описах мн добре анимето но то е прекалено хубаво за да го опишеш ... :yupi:
Препоръчвам го на всички фенове на Ouran High School Host Club!