garfi_94 Нов
Брой мнения : 224 Age : 29 Местожителство : Rudozem Job/hobbies : Student Humor : CraZy Registration date : 05.09.2009
| Заглавие: The Vampire Diaries Пет Авг 13, 2010 2:40 pm | |
| Режисьор : Кевин Уилямсън В ролите : Нина Добрев, Пол Уесли, Дженифър Роуз Лок, Стивън Р. Макуин, Майкъл Тревино, Крис Уилям Мартин и др. Година: 2009-2010Държава : САЩ Език : АнглийскиЧетири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17 годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените, които са станали. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Елена и Джеръми живеят с леля си Джена, коята дава най-доброто от себе си, за да замести отчасти родителите им.
Когато учебната година в гимназията "Мистик Фолс" започва, Елена и приятелките й са очаровани от хубавия и мистериозен Стефан Салваторе. Той и Елена веднага усещат някакво привличане, въпреки че тя е озадачена от странното поведение на Стефан, когато той внезапно се появява на гробището, където са погре*ани родителите й. Това, което тя не успява да разбере е, че Стефан крие тъмна тайна - фактът, че е вампир. На партито, което е на следващата вечер, Елена и Стефан започват да се опознават един друг, когато хаоса, който се е породил, понеже Вики е нападната и ухапана по врата, ги прекъсва.
Опасявайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се прибира у дома и намира по-големия си брат - Деймън, когото не е виждал от 15 години. Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и мъчителна история. Деймън се подиграва на брат си, който отказва да бъде жесток, но когато разбира, че брат му е запленен от Елена, която изглежда точно като жената, която Стефан е обичал преди повече от век; жена, която Деймън се опитал да направи своя. Сега двамата братя - единия добър, а другия лош, ще се борят за душата на Елена.
На мен много ми хареса | |
|
anime_teraristic
Брой мнения : 44 Age : 30 Местожителство : Добрич Job/hobbies : Ученик Humor : Казвам се Драгомир. Registration date : 16.01.2010
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Пон Сеп 06, 2010 2:04 pm | |
| И аз го гледам и с нетърпение чакам новия сезон | |
|