| PsYcHo QuEeN | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
PsYcHo QuEeN Администратор
Брой мнения : 20209 Age : 30 Местожителство : In Your F*ckin mother's closet Job/hobbies : Vampire Hunter Humor : ... Registration date : 13.09.2008
| Заглавие: PsYcHo QuEeN Вто Авг 03, 2010 6:47 am | |
| 1.Как се казваш и как обичаш да те наричат? Казвам се Пламена,но предпочитам да ме наричат Пам,Пламчо или Плами-чан. 2.На колко години си? 16. 3.Коя зодия си? Овен. 4.Мъжа/Жената мечта за теб е..? Някой,с който мога да се разбирам и който може да ме приеме такава каквато съм. 5.Коя е любимата ти игра? Tomb Raider,Need for speed. 6.Какво е хобито ти? Да излизам с приятели,да гледам филми,може би да рисувам и да седя на компа. 7.Какво би искал да работиш? Готвачка. 8.Имаш ли си гадже? Йъп. 9.Имаш ли домашен любимец?Какъв? Още не,но скоро ще имам ангорска котка. 10.Пушиш ли? (Защо?) Не!Защото не искам да си скъсявам живота за едното нищо. 11.Пиеш ли? (Защо?) Мм не особено.Не си падам по алкохола. 12.Какво правиш когато си сам/а в къщи? Тайна. 13.Можеш ли да готвиш? (Какво?) Мога да готвя много неща. 14.Нещо интересно за теб... Ми нз.Като ме опознаете сами ще разберете. 15.Твоя снимка (постави линк) Members Galery.. 16.Нещо което искаш да кажеш, но е нямало такива въпроси. Нопе.. | |
|
| |
~Animal i have become~ Администратор
Брой мнения : 4928 Age : 29 Местожителство : у къщи Job/hobbies : Рисуване,пеене(грачене),слушане на музика и сърфиране(в интернет ест. :D) Humor : Един кон...ВЛЯЗАЛ В ЕДИН БААР (rofl) Registration date : 03.03.2009
| Заглавие: Re: PsYcHo QuEeN Вто Авг 03, 2010 2:47 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 20209 Age : 30 Местожителство : In Your F*ckin mother's closet Job/hobbies : Vampire Hunter Humor : ... Registration date : 13.09.2008
| |
| |
Брой мнения : 4928 Age : 29 Местожителство : у къщи Job/hobbies : Рисуване,пеене(грачене),слушане на музика и сърфиране(в интернет ест. :D) Humor : Един кон...ВЛЯЗАЛ В ЕДИН БААР (rofl) Registration date : 03.03.2009
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: PsYcHo QuEeN Чет Авг 26, 2010 12:36 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: PsYcHo QuEeN | |
| |
|
| |
| PsYcHo QuEeN | |
|